Over mij

Mijn naam is Natascha van Veen – de Leeuw, 42 jaar oud, getrouwd met Wim. Ons samengestelde gezin bestaat uit vijf leuke en fijne kinderen die inmiddels allemaal de volwassen leeftijd hebben bereikt.

Naast VVDL Empowerment werk ik als maatschappelijk werkster vanuit Stichting De Sociale Basis in Dordrecht. Binnen deze functie werk ik o.a. met (voornamelijk) vrouwen die slachtoffer zijn van huiselijk geweld en waar veelal sprake is van complexe problematiek zoals psychosociale problemen, scheiding, geweld, stalking en schulden.

Voordat ik als maatschappelijk werkster aan het werk ging heb ik ervaring opgedaan met andere doelgroepen zoals verpleeghuisbewoners en mantelzorgers in een verpleeghuissetting en met jeugd in het onderwijs.

Mijn opleidingen zijn:

  • hbo Maatschappelijk Werk en Dienstverlening,
  • Krachtwerk
  • Veerkracht
  • Creatief coachen
  • Transformatie coachen

Mijn kracht is dat ik op een laagdrempelige manier contact maak van mens tot mens en een veilige setting weet te creëren waarin alles bespreekbaar is. Een goede basis waar vanuit mooie gesprekken en veranderingen plaatsvinden.

Het werken met mensen is mijn passie en iedere dag benut ik als een kans om de wereld een stukje mooier en liefdevoller te maken.

De veerkracht waar iemand over beschikt is enorm en zorgt voor mooie ontwikkelingen in de groei als mens. Iets wat ikzelf ook heb ervaren in een periode dat ik door het leven werd uitgedaagd en vast was gelopen.

Het is voor mij dan ook een voorrecht om als serieuze gesprekspartner met iemand op te trekken en aan te moedigen tot meer liefde voor zichzelf en dus ook voor anderen.