Over mij


Het werken met mensen is mijn passie!

Het biedt mij iedere dag weer de kans om de wereld een stukje mooier en liefdevoller te maken. Iedere keer weer ben ik onder de indruk van de veerkracht waar iemand over beschikt. Deze is enorm en zorgt voor mooie ontwikkelingen in zijn of haar groei als mens. Iets wat ikzelf ook heb ervaren in een periode waarin ik door het leven werd uitgedaagd. 

 

Wie ben ik:

Mijn naam is Natascha van Veen – de Leeuw, 42 jaar, getrouwd met Wim. Ons samengestelde gezin bestaat uit vijf leuke en fijne kinderen die inmiddels allemaal de volwassen leeftijd hebben bereikt.

Mijn kracht is dat ik op een laagdrempelige manier contact maak van mens tot mens en een veilige setting weet te creëren waarin de ander zich veilig voelt en waarin alles bespreekbaar is. Een goede basis waar vanuit mooie gesprekken en veranderingen plaatsvinden.

 

De hoogtepunten in mijn eigen ontwikkeling:

Ik ben heel trots op waar ik nu in het leven sta!

Ik geniet van mijn eigen persoonlijke groei die ik heb doorgemaakt. Zes jaar geleden werd ik door het leven gedwongen het heft in eigen handen te nemen en verantwoordelijkheid te nemen voor mijn eigen geluk. Na de scheiding van de vader van mijn kinderen en daarna nog een aantal verlieservaringen voelde het alsof mijn fundament volledig was vergaan tot stof.

Hoe vervelend dat toen ook aanvoelde, was dit het perfecte moment om een nieuw en steviger fundament te gieten waar ik een heel stevig huis op kon gaan bouwen. En zo geschiedde. Zo heb ik sindsdien oa mijn hbo diploma Maatschappelijk Werk en Dienstverlening behaald, diverse cursussen en opleidingen gevolgd, heb ik me ontwikkeld tot een sterke, gevoelige en onafhankelijke vrouw, ben ik de liefde van mijn leven tegengekomen én founder en co-founder van twee ondernemingen geworden. Dé plek waar ik zowel mijn persoonlijke levenservaring als mijn professionele kennis kan inzetten ten gunste van anderen. 

 

 "Gebruik de shit uit je verleden als mest voor je toekomst!"

 

Mijn werkzaamheden:

Naast VVDL Empowerment werk ik als maatschappelijk werker binnen het SWT Dordrecht. Daarnaast heb ik in de loop van de jaren veel ervaring opgedaan met verschillende doelgroepen. Wil je weten welke? Dan nodig ik je uit om even mijn LinkedIn profiel te bezoeken.  

Daarnaast heb ik nog een onderneming samen met mijn man; Dè Relatie-"Experts". Binnen Dè Relatie-“Experts” richten we ons specifiek op koppels en samengestelde gezinnen. Wij bieden gesprekken aan waarin gelegenheid wordt geboden om de relatie te onderzoeken en te verdiepen. Wil je hier meer over lezen, dan nodig ik je uit om op deze link te klikken!

Mijn wens voor jou...

Is dat je geliefd, zelfverzekerd én gelukkig in het leven staat. Ik kan jou helpen om dat te bereiken. Mail of bel mij voor een gratis kennismakingsgesprek.

Het is voor mij een voorrecht om als serieuze gesprekspartner met jou op te trekken en je aan te moedigen tot meer liefde voor jezelf en dus ook voor anderen.