Over mij


Het werken met mensen is mijn passie!

Het biedt mij iedere dag weer de kans om de wereld een stukje mooier en liefdevoller te maken. Iedere keer weer ben ik onder de indruk van de veerkracht en passie waar iemand over beschikt. Deze is enorm en zorgt voor mooie ontwikkelingen in zijn of haar groei als mens.

 

Wie ben ik:

Mijn naam is Natascha van Veen – de Leeuw, 43 jaar en getrouwd met Wim. Ons samengestelde gezin bestaat uit vijf leuke en fijne kinderen die inmiddels allemaal de volwassen leeftijd hebben bereikt.

Mijn kracht is dat ik op een laagdrempelige manier contact maak van mens tot mens en een veilige setting weet te creëren waarin alles bespreekbaar is. Een goede basis waar vanuit mooie gesprekken en veranderingen plaatsvinden.

Werken binnen de hulpverlening past mij als een warme jas. Het ondersteunen van mensen, die om wat voor reden dan, ook een steuntje in de rug kunnen gebruiken en ze weer op weg kunnen helpen geeft mij veel plezier en voldoening.

 

In mijn werk (en in mijn persoonlijke leven) staan authenticiteit, moed en leiderschap centraal. Uiteraard met een vleugje humor 😉

 

"Ieder mens heeft het recht om zich in een veilige omgeving te ontwikkelen tot de beste versie van zichzelf"

 

Waarom mijn interesse in huiselijk geweld?

Huiselijk geweld is erg complex en richt veel schade aan. In mijn persoonlijke kring ken ik verschillende mensen die ooit slachtoffer zijn geweest van huiselijk geweld. Van hen heb ik gehoord wat het met hun heeft gedaan en heb ik kunnen zien wat het jaren later nog met hen doet.

De complexiteit van de problematiek fascineert mij.  ‘Hoe komt het dat huiselijk geweld soms van generatie op generatie overgaat?’, ‘Hoe komt het dat iemand zoveel macht over iemand kan krijgen?’. Maar vooral ook: ‘Wat is er nodig om huiselijk geweld duurzaam te doorbreken?’ Mijn fascinatie voor deze problematiek maakt dat ik me heb gespecialiseerd in huiselijk geweld.

 

Mijn werkzaamheden:

Naast VVDL Empowerment werk ik als maatschappelijk werker. Binnen deze functie werk ik ook vanuit de expertise huiselijk geweld. Ik monitor de veiligheid en bied ondersteuning op zowel praktisch als emotioneel gebied. Hierin werk ik o.a. veel samen met Veilig Thuis. Daarnaast heb ik in de loop van de jaren veel ervaring opgedaan met andere doelgroepen. Wil je weten welke? Dan nodig ik je uit om even mijn LinkedIn profiel te bezoeken.  

Ook heb ik nog een onderneming samen met mijn man; Dé Relatie-"Experts". Binnen Dé Relatie-“Experts” richten we ons specifiek op koppels en samengestelde gezinnen waar geen sprake is van huiselijk geweld én die gemotiveerd zijn om hun relatie te onderzoeken en te verdiepen. Wil je hier meer over lezen, dan nodig ik je uit om op deze link te klikken!