"One must still have chaos in oneself to be able to give birth to a dancing star"

Friedrich Nietschze

 

Lukt het jou om de waarde en de schoonheid in te zien van de chaos die in jouw leeft? Dat iedere periode van chaos, verdriet, verlies of welke situatie dan ook, eigenlijk een verkapt startpunt is van iets nieuws? Een uitnodiging tot groei?  Niet? Dan ben ik blij dat je dit leest.

 

Zonder schuren geen glans...

Tijdens de opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening kwam ik aanraking met deze quote. Deze resoneerde direct en komt nog steeds geregeld bij mij terug. Voor mijn gevoel zit er zoveel in. Niet alleen de drama, maar ook de hoop.

En dat is wat het leven ook is. Op het ene moment stroom je over van geluk en liefde en zit je in een hele fijne flow. Alles lijkt mee te zitten en te lukken. Op andere momenten voel je je somber, verdrietig, geblokkeerd of volledig uit het veld geslagen.

En ook dat hoort erbij.

Loop je op dit moment ergens tegenaan waar je eens licht op zou willen laten schijnen? Om vervolgens een volgende stap in je eigen persoonlijke groei te maken?

 

Groei en bloei

Binnen mijn praktijk zijn alle vrouwen welkom die zich uitgedaagd voelen door (minder) complexe vraagstukken. Met als doel om weer gelukkig, zelfverzekerd en geliefd in het leven te staan. Die hun eigen voedingsbodem weer willen bewateren en de liefde voor zichzelf en anderen wil vergrooten.

Ik ga graag met je in gesprek om samen met jou te onderzoeken wat zich afspeelt in het heden, te reflecteren welke invloeden er nog spelen vanuit het verleden en vooruit te kijken naar wat je dromen en verlangens zijn in de toekomst.

De gesprekken vinden plaats in een omgeving waarin jij je het prettigst voelt. Bijvoorbeeld bij je eigen thuis aan de keukentafel, op een bankje in het park of tijdens een wandeling.

De investering is € 65,00 per sessie incl. 21% BTW.

Ben je nieuwsgierig geworden?

Mail of bel mij voor een gratis kennismakingsgesprek en gun jezelf die stap vooruit!