Coaching na huiselijk geweld

VVDL Empowerment is gespecialiseerd in het coachen van vrouwen na huiselijk geweld.

Huiselijk geweld is een vaak onzichtbaar en onderschat probleem binnen onze samenleving. Er heerst nog steeds een groot taboe op. Vrouwen die ooit in een relatie hebben gezeten waarin sprake was van huiselijk geweld worden vaak geconfronteerd met oordelen en onbegrip van anderen, waardoor iemand zijn verhaal niet bij anderen kwijt durft. De gevolgen van huiselijk geweld dreunen echter vaak nog lang na kunnen nog lange tijd invloed hebben op je zelfbeeld en je leven. Bijvoorbeeld in het aangaan van een nieuwe relatie.

De reden waarom ik me specifiek richt op het coachen van vrouwen na huiselijk geweld is, omdat ik in de praktijk zie dat in de eerste fase van het herstel na huiselijk geweld de praktische zaken, zoals het zoeken van een eigen plek of het oplossen van schulden, merendeel centraal staan en niet het verwerkingsproces. Het verwerkingsproces en het opdoen van inzichten om tot (duurzame) veranderingen te komen wordt vooruit geschoven en wordt uiteindelijk vaak niet of onvoldoende centraal gesteld. Het is het laatste waar men aandacht aan wil of kan besteden met als gevolg dat oude situaties van vroeger zich in de toekomst blijven herhalen of blijven belemmeren.

“Hoe groot is de waardering en liefde voor jezelf?” “Welke gedachten, overtuigingen, angsten en/ of patronen staan je nu in de weg?” “Welke dromen en verlangens willen graag geleefd worden?” “Leef je vanuit je hoofd of vanuit je hart?” Dit zijn zomaar een aantal thema’s die het waard zijn om bij jezelf te onderzoeken en waarmee je je eigen levenspotentieel kunt vergroten.

Ik ga graag met je in gesprek om samen met jou te onderzoeken op wat zich afspeelt in het heden, te reflecteren welke invloeden er nog spelen vanuit het verleden en vooruit te kijken naar wat je dromen en verlangens zijn in de toekomst.

De gesprekken vinden plaats in een omgeving waarin jij je het prettigst voelt. Bijvoorbeeld bij je eigen thuis aan de keukentafel, op een bankje in het park of tijdens een wandeling.

De investering is € 65,00 per sessie incl. 21% BTW.

Ben je nieuwsgierig geworden neem dan contact met mij op voor een gratis kennismakingsgesprek. Mail naar info@vvdl-empowerment.nl of bel naar 06-25506787.

Mocht je iemand kennen die in een relatie zit waarin sprake is van huiselijk geweld of zit je zelf in een relatie waarin sprake is van huiselijk geweld, neem dan contact op met Veilig Thuis. Er is op dat moment meer nodig, dan ik binnen mijn praktijk kan bieden.